суботу, 19 березня 2022 р.

 Під час військових дій дуже важливо все робити чітко, вчасно без втрати часу на довгі пояснення. Для цього важливо, щоб ми пояснили багато чого дітям в перервах між ситуаціями, та заздалегідь попередили про те що певний час потрібно буде чітко виконувати інструкції.

1. Після пояснення того, що відбувається у нас в країні, з маленькими дітьми можна пограти в гру, де вони секретні агенти, яким важливо виконати певне завдання. Коли діти вмикаються в гру їм буде легше сприймати реальність, проходити в бомбосховище і т.д., бо ж вони секретні агенти на завданні
2. Введіть кодове слово після якого діти будуть стовідсотково виконувати ваші вимоги. Це може бути будь-яке слово, яке ви рідко використовуєте у звичайному житті. Домовтеся, що як тільки ви його промовляєте, діти мають моментально зупинитися, щоб вони не робили й уважно вас слухати. Для тренування на початку з дітьми спробуйте це кілька разів на простих діях після слова, щоб діти все правильно зрозуміли
3. Також ви можете вводити додаткові слова, які раніше використовували для привертання уваги дитини. Наприклад, раніше ви завжди казали «швидше збирайся», «скільки я можу на тебе чекати» «давай швиденько» і т. ін. То зараз домовтесь, що коли ви кажете слово «оперативно» то це взагалі турбошвидкість. Знову ж таки можна разок одразу потренуватися, щоб дитина попрактикувалася.
4. Вигадуйте разом приємний сон перед засинанням, щоб налаштувати дитину на приємні картинки. Наприклад, щось добре про улюблену іграшку. На практиці це виглядає так ніби дитина починає розповідати гарну історію, уявляючи все, що говорить. І коли дитина засинає вона може бачити продовження цього сну або просто спати спокійно.
5. Хваліть дітей щоразу як їх поведінка відповідає тому, що зараз потрібно і не сваріть якщо дитина поводиться погано, пам’ятайте, що дітям страшно і від цього псується поведінка.
21
Поделились: 43
Нравится
Комментировать
Поделиться

0 коментарі(в):

Дописати коментар

Підписка на Дописати коментарі [Atom]

<< Головна сторінка